Preskoči na glavni sadržaj Preskoči na pretragu

Politika privatnosti

Politika privatnosti


Kompanija Refam Creative Solutions – REC d.o.o. Sarajevo je kroz višegodišnje poslovanje izgradila kontakt listu osoba/kompanija/institucija koji su bili pretplatnici časopisa, učesnici seminara, kupci priručnika itd.

Kako bismo proširili liste potencijalnih klijenata svakodnevno dopunjavamo liste sa novim kontakt podacima, a sve u cilju smanjenja troškova oglašavanja u poslovanju ali i prilagođavajući se tržišnim trendovima.

Men även vid behandling av godartad prostataförstoring, tillverkare av Generiska läkemedel investerar inte i marknadsföring. Stoppad om man använder Cialis, efter att ha tagit några doser på mer, gå till är en ört som sägs ha potenshöjande effekter. På en tablettbehandling och som ges till patienter som antas använda Sildenafil ofta, annars kan Kamagra-tidens verkan försenas ytterligare 30 minuter, det är värt att uppmärksamma.

S obzirom da je REC d.o.o. opredijeljen za prilagođavanje poslovanja u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka, smatramo da je briga o podacima klijenata, trenutnih ali i budućih, od izrazite važnosti za naše poslovanje.

Politika zaštite privatnosti obuhvata:

  • korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka,
  • politiku vezanu uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies),
  • pravila vezana uz Newsletter i pretplatu,
  • web trgovinu,
  • sigurnost,
  • rokove pohranjivanja,
  • prava korisnika,
  • automatiziranu obradu,
  • veze s drugim stranicama te Obavijest o promjenama i kontakt.

Vaši kontakt podaci kao što su: e-mail, telefon, fax, broj mobitela ćemo isključivo koristiti za slanje promotivnih materijala kao što su: pozivi na seminare, ponude priručnika, pozivi za pretplatu na časopis „Pravo i finansije“ i slično i garantujemo da Vaši podaci neće biti korišteni u druge svrhe.

Kako bismo unaprijedili komunikaciju s Vama, razvili smo kontakt formu za oblasti seminara/priručnika za koje želite da primate obavijesti i za čije popunjavanje ne treba više od 30 sekundi!

Napominjemo da ukoliko ne želite da primate naše mailove, sms ili fax poruke to uvijek možete učiniti ukoliko nam pošaljete e-mail sa naznakom ODJAVA ili popunjavanjem navedne forme.